Konyaspor'da taraftar stadyuma çekilecek!

Süper Lig'de cuma günü Galatasaray müsabakasıyla taraftarıyla buluşacak olan Anadolu Kartalı, maç öncesinde ahşap oyunlar, çarkıfelek indirim çarkı, yüz boyama ve Konyaspor Maskotu ile birlikte heyecanı önce stadyum dışında yaşayacak. İşte ayrıntılar.

Yeni sezonun ilk iç saha maçına çıkmaya hazırlanan Konyaspor'da maç önü etkinlikleri başlıyor. Süper Lig'de 16 Ağustos'ta Galatasaray müsabakasıyla taraftarıyla buluşacak olan Anadolu Kartalı, maç öncesinde ahşap oyunlar, çarkıfelek indirim çarkı, yüz boyama ve Konyaspor Maskotu ile birlikte heyecanı önce stadyum dışında yaşayacak. Konyaspor marşlarıyla da taraftarlar maça hazırlanacak.

TARAFTARIN İLGİSİ ÇEKİLECEK

21.00'deki Galatasaray müsabakası öncesinde 17.30'da başlayacak olan etkinlikler, 20.30'a kadar sürecek. Yönetim başta Konya Store olmak üzere stadyum çevresini canlandırmak ve taraftarın maç ilgisini yükseltmek istiyor. Yönetimin maç etkinlikleri programıyla ilgili beklentisi yüksek. İstenilen talebin olması durumunda yeşil beyazlılar her iç saha maçı öncesinde etkinliği yapacağı öğrenildi.

Konya Spor Haberleri