Konyaspor'da Pedrinho'nun grafiği keşke dedirtti!

Konyaspor'un uzun süredir yaşadığı frikik sorununu çözen ve oynadığı 3 maçta 2 kez duran toptan fileleri havalandıren Pedrinho'nun lige iyi başlaması 1.lig ekiplerinden Kocaelispor'a keşke dedirtti. Yerel basın transferle ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Konyaspor'un en skorer ismi olan Pedrinho, attığı frikik golleriyle taraftarları mutlu etti. Kasımpaşa ve Bodrum FK maçlarında fileleri havalandıran Brezilyalı, özellikle Süper Lig'deki ilk maçında attığı golle haftanın en güzel golünü kaydetmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Pedrinho'nun lige iyi başlaması sonrasında 1.lig ekiplerinden Kocaelispor'a keşke dedirtti. Yerel basın transferle ilgili iddia ortaya attı.

FRİKİK SORUNUNU ÇÖZDÜ

Yerel basının iddiasına göre oyuncunun menajeri 250 bin avroya futbolcusunu Kocaelispor'a önermiş, yeşil-siyahlılar bu teklifi kabul etmediği için transfer olmadığı yazıldı. Haberin devamında Pedrinho'nun 260 bin avroya Konyaspor'a transfer edildiği kaydedildi. Bulgar ekibi CSKA 1948'den yeşil beyazlılara transfer olan Pedrinho, 3 Süper Lig maçında 2 gol kaydetti ve Konyaspor'un frikik sorununu çözdü.

Konya Spor Haberleri