Konyaspor'da Nuri Kaymak'tan önemli değerlendirmeler!

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos'ta deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak son gelişmeleri değerlendirdi. Kaymak transfer dönemi, kombine satışları ve Kasımpaşa maçıyla ilgili konuştu.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos'ta deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Konyaspor, sezonu galibiyetle açmaya odaklandı. Teknik direktör Ali Çamdalı yönetiminde üç kamp dönemi geçiren yeşil beyazlılarda, sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçı büyük önem taşıyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak son gelişmeleri değerlendirdi.

“TRANSFERİ HIZLI GEÇİRDİK”

AA’ya konuşan Nuri Kaymak transfer süreciyle ilgili , "Takım çok hızlı bir transfer sezonu geçirdi. Teknik kadromuzla istişare sonucunda 13 futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Transfer yasağımız durumu vardı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Transfer yasağının kalkmasının akabinde de yeni futbolcular getirme işlemleri hızlı şekilde devam etti”

“FUTBOLCULAR TAKIMA ALIŞTI”

Kaymak şöyle devam etti, “10 futbolcuyla sözleşmeyi imzaladık. Bugün yarın biri 10 numara, diğeri de sağ bek olmak üzere iki futbolcuyla inşallah sözleşme imzalayacağız. 13 Eylül'e kadar transfer çalışmalarına devam edeceğiz” Takımdaki atmosferin iyi durumda olduğunu belirten Nuri Kaymak, yeni transferlerin takıma çabuk alıştığını ve birlik, beraberlik görüntüsünün verildiğini ifade etti.

Konya Spor Haberleri