Konyaspor'da golcüler nadasta!

Golcülerin durumu teknik heyeti düşündürüyor. 2023-2024 sezonunda ligin en az gol atan ikinci takımı olan Konyaspor'da yönetim yeni sezona ofans gücü yüksek futbolcu transferleriyle başladı. Buna karşın yeşil beyazlılar santraforlarından beklediği katkıyı alamıyor.

2023-2024 sezonunda ligin en az gol atan ikinci takımı olan Konyaspor'da yönetim yeni sezona ofans gücü yüksek futbolcu transferleriyle başladı. Buna karşın yeşil beyazlılar santraforlarından beklediği katkıyı alamıyor. Süper Lig'deki ilk maçında Kasımpaşa filelerini havalandıran Umut Nayir, geride kalan 8 haftayı boş geçti. 28 yaşındaki futbolcu, İstanbul deplasmanına sakatlığı nedeniyle katılamamıştı.

GOL İSTATİSTİKLERİ

Umut Nayir'dan formayı devralan Blaz Kramer de sessizliğini bozamadı. Yaz transfer döneminin en çarpıcı transferlerinden bir tanesi olan Slovenyalı golcü yeşil beyazlı forma ile çıktığı toplam 5 maçta gol ve asist katkısı yapmadı. Golcülerin durumu teknik heyeti düşündürüyor. Anadolu Kartalı'nda goller orta sahalardan geliyor. Takımın gol kralları; Pedrinho (3), Danijel Aleksic (2) Adil Demirbağ ve Keyta (1)

Konya Spor Haberleri