Konyaspor'da forma tarihi!

2024-2025 sezonun hazırlıklarına haftaya başlayacak olan Konyaspor’da yeni sezonun formalarının tanıtımı 1-2 haftalık rötara girdi. Anlaşmasını lig devam ederken yapan yönetim buna rağmen takımın ligdeki durumuna odaklandı ve forma konusunu erteletmişti. Beklenti temmuzun ortası.

Yeni sezon hazırlıklarını gelecek hafta itibariyle başlayacak olan Konyaspor’da 2024-2025 sezonun formaları temmuz ayının ortalarında çıkması bekleniyor. Şubat ayı itibarıyla firma ile uygun şartlarda anlaşma yapan yeşil beyazlılar, ligin son haftalarının istenildiği gibi geçmemesi nedeniyle tamamen lige odaklandı ve forma seçimleri ertelendi. Store’daki tadilat da forma tanıtımını rötar sebeplerinden

NE ZAMAN ÇIKACAK?

Temmuz ayının ortalarına doğru çıkacak formaların özelliklerine ulaşıldı. Bilgilere göre Konyaspor’un 2024-25 formalarının eski formalarını anımsatacağı, retro tarzına dönüleceği bildirildi. Forma fiyatlarının 1399-1499 TL olması bekleniyor. Diğer yandan Anadolu Kartalı’nın yeni sezonda giyeceği 4. Forma taraftar anketine açılmış ,Gold Parçalı rağbet görmüştü. Taraftar yeni formaları bekliyor.

Konya Spor Haberleri