Konyaspor'da Ali Turan göreve böyle geldi!

Basını bilgilendirme toplantısında konuşan II. Başkan Adem Bulut, Ali Turan'ın Omerovic'in teknik heyetine katılması sonrasında gelen eleştirilere cevap verdi.

II. Başkan Adem Bulut'tan Ali Turan açıklaması. Basını bilgilendirme toplantısında konuşan II. Başkan Adem Bulut, Ali Turan'ın Omerovic'in teknik heyetine katılması sonrasında gelen eleştirilere cevap verdi. Başkan Bulut, Ali Turan'ın Konyaspor'un değeri olduğunu belirtti.

"DEĞERLİ BİR OYUNCU"

Başkan Bulut, “Ali Turan kupalar kaldırmış kaptanlık yapmış değerli bir oyuncu. Son sözü biz ve hoca birlikte karar verdik. Ali Turan'ın tercih edilmesinde hocamızın görüşü etkili oldu. Aile havası oluşması adına kulüp kültürünü bilen bir hoca istedi. Ali Çamdalı'nın etkisi olmamıştır. Ali Çamdalı ile beraber çalıştık. 4-5 aydır yakinen tanıyorum. Bende kendisine şahsen güveniyorum. Konyaspor için gece gündüz çalışıyor. Ali Çamdalı ve Ali turan bizim için bir değerdir. Bu şekilde çalışan arkadaşlarımız için her olumsuzlukta bu isimlere yüklenilmesini doğru bulmuyoruz. Hocalarımız ile yapılan yorumlar da hassas davranılmasını istiyoruz"” diye konuştu.

Konya Spor Haberleri