Konyaspor'a kolay kart çıkıyor!

2024-2025 sezonu kart raporu çıkartıldı. Buna göre Konyaspor geride kalan 8 maçta Konyaspor 20 sarı kart ile ligin en çok kart gören dördüncü takımı oldu. Yeşil beyazlılar maç başına 2.5 sarı kart gördü. En az kartlar İstanbul takımlarına çıktı.

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu kart raporu çıkartıldı. Buna göre Konyaspor geride kalan 8 maçta Konyaspor 20 sarı kart ile ligin en çok kart gören dördüncü takımı oldu. Yeşil beyazlılar maç başına 2.5 sarı kart gördü. Anadolu Kartalı yeni sezonda hiç kırmızı kart görmedi. Kart raporunda en agresif takım Gaziantep FK oldu.Güney temsilcisi 23 sarı kart, 1 kırmızı kart ile birinci sırada bulunuyor

EN CENTİLMEN G.SARAY

Raporda en çok kart gören takım sıralamasında Alanyaspor ikinci (21 sarı kart) ve Sivasspor 19 sarı, 2 kırmızı kart ile üçüncü takım oldu. Ligde en az kart gören takımlar İstanbul ekipleri. Ligin en az kart gören takımı son şampiyon Galatasaray. Sarı kırmızılılar 12 sarı kart gördü, kırmızı kart görmedi. Raporda en centilmen ikinci takım ise Fenerbahçe. Sarı lacivertliler 13 kez sarı kart görerek maç yaptı.

Konya Spor Haberleri