Konyaspor tek sınava çıkacak!

Milli araya faydalı geçirmek isteyen yeşil beyazlılar, Mısır temsilcisi Piramit ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Maç linkinin verilip- verilmeyeceği konusu da netleşti.

Konyaspor hazırlık maçına çıkacak. Milli araya faydalı geçirmek isteyen yeşil beyazlılar, Mısır temsilcisi Piramit ile karşı karşıya gelecek. 13 Ekim Pazar günü 18.00'deki mücadele Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak. Yeşil beyazlılar Çorum FK ve Pyramids ile birlikte 2 hazırlık maçını tek günde oynanacağı bir plan yapmış ancak 1. lig ekibindeki futbolcuların üst üste gribal vakaları yakalanmaları nedeniyle ilk hazırlık maçını iptal etmişti. Konyaspor tek maç oynayacak

MÜCADELE 18.00'DE

Teknik heyetin Pramids maçına as kadrosuyla başlayıp, ikinci yarı az süre bulan futbolcuları tercih etmesi bekleniyor. Diğer yandan mücadelelerin canlı verilip- verilmeyeceği konusu kesinleşti. Rakipten gelen talep üzerine maç canlı verilmeyecek. Konyaspor sosyal medya ekibi esame listeleri ve maç skorları hakkında bilgilendirme yapılacak.

Konya Spor Haberleri