Konyaspor maçı masaya yatırıldı!

Konyaspor'un deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 yenilmesinin ardından köşe yazarlarımız maçı değerlendirdi.

Konyaspor'un deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 yenilmesinin ardından köşe yazarlarımız maçı değerlendirdi.

Kasım Göçer (Teknik Direktör biletsiz maç izliyor)

Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı'nın başarılı olmasını çok istedim. Hem Konyaspor kazansın, hem Türk futbolu yeni ve yenilikçi bir teknik adam kazansın. Kim istemez ki bunu ? Ancak olmuyorsa da söylemek zorundayız. Üç maymunu oynayarak bir yere varamayız.

Bir teknik direktör 10 haftada bir takım sistemi oturtamasa bile hocanın 10 haftada ne oynamak istediğini kısmen göstermesi gerekir. Takımı izleyenler demeli ki, takım şöyle oynamak istiyor ama şurada eksik var. Yenersin, yenilirsin futbolda mağlubiyet de var galibiyet de sisteme ilişkin işaretler görebilseydik bence hiçbir sorun yoktu. Maalesef takımda geçen 10 hafta sistem namına hiçbir şey yok. Bazı maçlarda alanı kapatıp bir kaç kontratak kırıntısı hepsi o kadar.

Yazının devamı için

Salih Küçükiba (İstifa etmek de bir hizmettir)

Haftalardır yazıyorum, çiziyorum, aynı şeyleri söylüyorum. Şimdi yine aynı şeyleri söyleyip kafa ütülemek istemem. Bu sezon evimizdeki Galatasaray maçından bu yana söylüyorum ama her ne kadar başlığı bu şekilde atsam da Ali Çamdalı’nın istifa etmeyeceğini düşünerek Yönetime özet geçip sadece şunları söyleyeceğim;

...

BU İŞKENCE YETER !

BU TARAFTARA BU ZULÜM YETER !

TÜRKİYE’YE REZİL OLDUĞUMUZ YETER !

Lütfen Ali Çamdalı’nın Konyaspor ile ilişkisini tamamen kesin ve bu taraftarı daha fazla kendiniz ile karşı karşıya getirmeyin.

Çünkü kimsede sabır kalmadı

Yazının devamı için

Hasan Ekelik (Bu işin tadı kaçtı artık)

Gönül isterdi ki bugün Konyaspor’un, Antep maçında oynadığı oyunla ilgili konuşalım, taktikten, sistemden, organizasyondan bahsedelim lakin on haftalık sürede sabırla istekle, heyecanla bekledik acaba bir umut ışığı görür müyüz, haftalar ilerledikçe takımda olumlu anlamda bazı şeyler değişir mi diye ama bırakın gelişmeyi takım hafta hafta geriye gidip mental anlamda da dağılma yaşadı henüz daha ligin başında.

Lafı fazla uzatmadan konuya gelecek olursak çok değil geçen sezonun sonunda , Trabzon’un Ankaragücü’nü yenmesiyle büyük bir mucizenin neticesinde ligde kalmış olmamıza rağmen fikrimizi beyan etmiştik.

Yazının devamı için

Konya Spor Haberleri