Konyaspor Kütüphanesi geliyor!

Taraftarları birleştirme amacıyla kurulan ve yönetim kurulu üyeliğinde köşe yazarlarımızdan Hasan Ekelik'in de bulunduğu Armada Yeşil Beyaz Platformu tanıtım gecesinde basınla bir araya geldi. Platformun Kurucusu Cihan Yeniçıktı toplantıda Konyaspor Kütüphanesi kurmak istediklerini dile getirdi.

Taraftarları birleştirme amacıyla kurulan ve yönetim kurulu üyeliğinde köşe yazarlarımızdan Hasan Ekelik'in de bulunduğu Armada Yeşil Beyaz Platformu tanıtım gecesinde basınla bir araya geldi. Bir otelde gerçekleştirilen etkilikte Platformun Kurucusu ve Başkanı Cihan Yeniçıktı açıklamalarda bulundu.

MİSYON VE VİZYON

Yeniçıktı, Konyaspor'un markalaşma anlamında çalışarak "Benim Şehrimi Benim Takımım" düsturuyla çalışacaklarını ve popüler kültürün etkisiyle genç neslin kafasına karışmasını önlemek istediklerinin altını çizdi. Sosyal medyada güçlü olmak isteyen Platform, Ar-Ge çalışması da yapacak.

KONYASPOR KÜTÜPHANESİ

Cihan Yeniçıktı, Konyaspor Kütüphanesi ve diğer projelerle ilgili şunları söyledi, "Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Konya ve ilçelerinde kütüphanesi olmayan okullarımız tespit edilerek Konyaspor Kütüphanesi adı altında Konyaspor sevgisini öğrencilere aşılamak ve bunun ilaveten Yeşilay ve Kızılay ile birlikte düzenlenecek aktivitelerle Konyaspor taraftarının bilincini ve farkındalığını artırmaktır"

Konya Spor Haberleri