Konyaspor gündemi ve transfer

Ufuk Kendirci

Konyaspor’da camiası sonuçlardan çok etkilenir hale geldi. Kasımpaşa karşılaşmasında alınan coşkulu galibiyet, güzel goller ve yeni transferlerin performanslarının ardından camiada mutlu hali hakimken Galatasaray yenilgisi sonrasında bir anda rüzgar tersine döndü ve yapılmayan transferler, teknik direktör hamleleri vb sorunlar yüksek dozda tartışıldı. İki durumda normal değil. Kasımpaşa maçında galibiyete rağmen savunma hataları, Galatasaray mağlubiyetinde ise son iki senenin şampiyonu ile oynandığını unutmamak lazım.

Galatasaray maçında Ali Çamdalı’nın bireysel arayışları nedeniyle puanın kaçtığını bir kenara yazmak ile birlikte abartılı bir skor olmadığını da belirtmek gerekiyor. Peki bundan sonra ne olacak? Önce Shelvey ile ilgili son öğrendiğim bilgiyi paylaşmak istiyorum. Oyuncu ile ilgili Konyaspor’un bir girişimi yok. Farklı kaynaklardan teyit aldığım için gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Transfer bu belli olmaz ama listede şuanda yok bu kesin. Gelelim kendisini sosyal medyada fenomen sanan insanlara. Olmayan haberleri varmış gibi göstermek ve işi haber vermek olan insanları sözüm ona yalanlamaya çalışmak çok yersiz.

Şu unutulmamalı ki, hesap soramayacağınız insanlara güvenmeyin! Yani bir kişi size bilgi veriyorsa ve bilginin aksine gelişme olursa (olabilir) nedenini açıklamasına izin verilmeli. “Ben şundan duydum” diyerek trol yapan hesaplara inanmayın sevgili Konyaspor taraftarı… Konyaspor’un gündeminde stoper transferi var. Öncelik oyuncu göndererek kontenjan açmak. Bunun için de çalışılıyor. Yazımı yazdığım tarih itibariyle imzaya yakın bir oyuncu yok. Ama transfer yapmak için çalışmalar sürüyor. Önce Bodrum FK maçı daha sonra özellikle eylül ayında çok gelişmelere gebe zaman olacak.