Konyaspor gümbür gümbür geliyor

Latif Demirtaş

2024 Yaz Olimpiyatları Paris’te başladı. Öncelikle bir konuya değinmek istiyorum.

Milli takımımızın açılış seremonisindeki kıyafetleri yoğun tepki topladı. Türk Milli Takımlarına yakışmayacak bir kıyafet. Kırmızı-beyaz renklerinin olmadığı, mavi ağırlıklı ve ne anlama geldiği anlaşılmayan pijama görüntülü kıyafetlerin milli takımımıza giydirilmesi gerçekten anlaşılır bir durum değil. Sporla ilgili tüm yetkililerin bir bilgi vermesi gerekiyor. Bu açıklamayı yetkililerden bekliyoruz. Bunun hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Olimpiyatlara değinmişken…

Filenin Sultanları 2-0 geriden gelip 3-2 maçı kazandılar. Herkes milli takımın her alanına destek veriyor. Ama bazı oyuncuların Türk milli değerleri, örf ve gelenekleriyle uyuşmayan davranışlarından dolayı iletişim sıkıntısı olmuştu. Bu konuda Voleybol Federasyonu başta olmak üzere yetkililerin oyuncularına Türk Milli Takımı oyuncusu olduklarını hatırlatmakta fayda olacağını düşünüyorum. Hep birlikte yürekten destekleyelim ama oyuncular da aykırı hareketlerde bulunmasınlar.

Konyaspor gümbür gümbür geliyor…

En son kaleye bir takviye yapıldı. Deniz’in geçen yıl Galatasaray maçında gösterdiği başarıdan sonra Türkiye bir kaleci kazandı denildi ama çabuk olgunlaştı ve çabuk havaya girdi. Bunu için yönetimin yeni bir kaleci ile Yavuzla anlaşması oldukça isabetli. Geriye bir tek sağ bek kaldı. Eğer sağ bek transferi de bu haftaya içinde tamamlanırsa Konyaspor-Kasımpaşa maçına hazır bir halde girecek. Her ne kadar İtalya’nın güçlü takımlarından Udinese 1- 0 mağlup olsa da Konyaspor oynadığı oyun ile lige hazır olduğunu ve neler yapabileceğinin işaretlerini verdi. Ben oldukça umutluyum

Gümbür gümbür Konyaspor geliyor diye düşünüyorum.