Konyaspor, Djenepo'dan vazgeçti!

Anadolu Kartalı'nın transferini çok istediği Standart Liege futbolcusu Djenepo transferinde çıkmaza girildi. Oyuncunun birçok menajerinin olması ve farklı taleplerde bulunması üzerine transferde son durumun olumsuz olduğu öğrenildi.

Konyaspor, Moussa Djenepo'dan vazgeçmek üzere. Anadolu Kartalı'nın transferini çok istediği Standart Liege futbolcusu Djenepo transferinde çıkmaza girildi. Geçtiğimiz hafta Belçika ekibi ile anlaşma sağlayan Konyaspor, futbolcu ile görüşmelere başladı. Oyuncunun birçok menajerinin olması ve farklı taleplerde bulunması üzerine transferde son durumun olumsuz olduğu öğrenildi. Transfer rafa kalkabilir.

MOUSSA DJENEPO KİMDİR?

Futbol kariyerine Yeelen takımında başlayan ve ardından Standart Liege'ye transfer olan Moussa Djenepo, 2019 yılında 16 milyon euro bedelle İngiliz ekibi Southampton'a transfer olarak kariyerin yükselmesini gerçekleştirmişti. Djenepo ardından tekrar Belçika ekibine geldi ve Belçika liginde çıktığı 23 maçta 1 gol katkısında bulundu. Oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Konya Spor Haberleri