Konya'da toplu ulaşıma milli maç ayarı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 22.00'de oynanacak kritik maç sonrası için Konya'da toplu ulaşımda ek seferler düzenleneceği duyuruldu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda milli maç izleme etkinliği düzenlenecek. Etkinlikle ilgili olarak Konya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından; "Haydi Konya! Milli Takım İçin Tek Yürek olmaya, Milli Heyecanı hep birlikte dev ekranda yaşamaya." notuyla bir paylaşım yapıldı.

Milli maç izleme etkinliğiyle ilgili olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (Konya AKOM), ek seferler düzenleneceğini duyurdu.

Konya AKOM'dan yapılan duyuruda, "6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da oynanacak Türkiye - Hollanda maçı sonrası otobüs ve tramvaylarımızda ek seferler düzenlenecektir.

Otobüslerimiz milli maç sonrası Stadyum ile Otogar tramvay durakları arasında aktarma yapacak, ayrıca Yazır’dan 52-56 ve 58 numaralı otobüslerimiz ile ilave seferler düzenlenecektir.

Tramvaylarımızda ise milli maç sonrası istikameti Alaaddin olacak şekilde ek seferler planlanlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Konya Haberleri