Konya itfaiyesinin yardımları masaya yatırıldı

Yaz sezonun bitmesinin ardından ilçe belediyelerinde ve kaymakamlıklarda yoğun dönem başladı. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Beyşehir, Cihanbeyli, Derebucak, Doğanhisar ve Taşkent ilçelerinin Kaymakamları ve başkanlarıyla görüşerek yeni dönemde yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yaz sezonun bitmesinin ardından ilçe belediyelerinde ve kaymakamlıklarda yoğun dönem başladı. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Beyşehir, Cihanbeyli, Derebucak, Doğanhisar ve Taşkent ilçelerinin Kaymakamları ve başkanlarıyla görüşerek yeni dönemde yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemâl Akpınar, Cihanbeyli Kaymakamı Fatih Uzun, Derebucak Kaymakamı Ömer Levent Türk ve Doğanhisar Kaymakamı İslam Timur, Vali Vahdettin Özkan'ın başkanlığında bu ilçelerde yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulundular. Daha sonra Doğanhisar Kaymakamı İslam Timur ve Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez ile beraber Doğanhisar’a yapılacak yeni projeler ele alındı. Vali Vahdettin Özkan, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ile ilçede yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Konya itfaiyesinin yardımları masaya yatırıldı

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı ve Şube Müdürleri ile Vali Özkan, değerlendirme toplantısı yaptı. Orman yangınlarıyla mücadele çerçevesinde Afet Müdahale planının en önemli uygulayıcılarından olan Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan; Başkan Cevdet İşbitirici, Şube Müdürleri Latif Erdoğan ve Mehmet Akdoğan’ın katılımıyla Vali Vahdettin Özkan’ın koordinasyonundaki toplantıda orman yangınları konuşuldu. Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen orman yangınıyla mücadeleye yapılan destek ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Özkan, tüm İtfaiye teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. •HATİCE DURSUN

Konya Haberleri