KARBİAD, çalışmalara başladı

Geçtiğimiz günlerde 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD), Konya basını ile bir araya geldi.

Maruf Türbeönü Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) Başkanı Suat Emre ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Suat Emre, yurt içinde ve yurt dışında bulunan Karapınarlı İşadamlarını ve bürokratlarını bir araya getirmek, Hemşerileri arasında yakın bağlar kurarak iletişimi güçlendirmeyi temel amaç edinerek yola çıktıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları 1. Olağan Genel Kurulu sonrasında görevlendirmeleri yaparak çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Emre, “Birim başkanlarımızı belirledik ve başkanlarımız sorumlulukları alanında olan çalışmaları başlattılar. Eğitim, sağlık, ekonomi gibi alanlarda çalışacak değerleri başkanlarımıza hayırlı başarılar diliyorum. Yerel milliyetçilik yaparak sadece öğrencilere burs vererek adımızı duyuralım telaşında değiliz. Yönetim kurulumuzda yer alan değerli iş adamlarımızla birlikte hem şehrimize hem de ülkemize yeni yatırımlar kazandırmak adına da çalışmalar yapacağımızın sözünü de veriyoruz” diye konuştu. Toplantı Yönetim Kurulu Üyeleri basına tanıtılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Konya Haberleri