Hadim ve Taşkent'te sağlık hizmetleri değerlendirildi

İlçe değerlendirme programlarına devam eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları Hadim ve Taşkent ilçelerinde bulunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.

Hadim Devlet Hastanesi ziyareti ile Hadim programına başlayan Prof. Dr. Koç, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Burak Mustafa Durna’dan hastanede sunulan sağlık hizmetlerinin son durumu hakkında bilgiler aldı. Hadim Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmet çeşitliliğinin ve kalitesinin daha üst seviyelere çıkması adına çalıştıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, Sağlık tesislerimizin kendi rollerine göre nitelikli sağlık hizmetini en iyi fiziki şartlarda ve modern teknolojik cihazlarla sunmasını hedefliyor ve varsa eksikliklerini giderme gayreti gösteriyoruz” diyerek hastanede görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hadim Toplum Sağlığı Merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ve aile sağlığı merkezinde görev başında olan sağlık çalışanlarını da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Koç, ilçede sunulan sağlık hizmetleri, aşı çalışmaları ve taramalarda gelinen son durum hakkında Hadim Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Emin Mert’den bilgi aldı. Hadim TSM, ASM ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun bir arada olacağı sağlık tesisi projesinde ihalenin yapıldığını ve kısa bir süre içerisinde inşaatın başlayacağı bilgisini sağlık çalışanları ile paylaşan Prof. Dr. Koç, “Vatandaşlarımızın çok daha modern şartlarda sağlık hizmeti alması, mesai arkadaşlarımızın konforlu çalışma ortamlarında hizmet sunması hedefimize Hadim ilçemizde gerçekleştireceğimiz bu örnek proje ile ulaşmış olacağız” dedi.

Modernleşen Fiziki Ortamlar Hizmet Kalitesini Yükseltiyor

Hadim programının ardından Taşkent ilçesine geçen Prof. Dr. Koç ve beraberindeki hizmet başkanları burada da Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ali Alp’ den hastanede verilen sağlık hizmetleri ile koruyucu sağlık hizmetlerinin son durumu hakkında bilgi aldılar. Taşkent Devlet Hastanesi’nde fiziki ortamın yapılan tadilat ve düzenlemelerle birlikte daha modern ve kullanışlı bir hale geldiğini görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Koç, hastanede yapılan değişikliklerin sunulan hizmet kalitesini artırdığına dikkati çekti.

Konya Haberleri