Güçlü kadroyla başlıyoruz

Ufuk Kendirci

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu başlıyor. Galatasaray- Hatayspor maçıyla birlikte ligin perdesi açılacak. Geçtiğimiz sezon gibi yukarı ve aşağının çok öncesinden koptuğu bir lig istemiyoruz. Umarım ve dilerim hakem olayların en aza indiği bir sezon olur. Sakatlıksız, belasız iyi bir lig olsun. Konyaspor yaz transfer döneminin en hızlı takımlarından oldu. Baştan aşağıya kadro değişti ve hem yarışmacı hem de gelecek vaat eden bir takım kuruldu. Ben yönetimin bu sezonki planından şu an itibariyle memnunum.

Başkan Korkmaz ve yönetim, “işler kötü giderse transfer hamlesi yapacağız” derken barutunu sezonun başında kullanması ve uzun kontratlar yaparak aidiyet oluşturmasını da doğru buluyorum. Kadro iyi, Ali Hoca’ya düşen en hızlı bir şekilde takımını lige hazır etmek. Bunun için de zaman gerekiyor, sabır gerekiyor. Hoca’nın futbol şansı yanında olsun. Transfer yapamayan Kasımpaşa ve ligi iyi başlamasını beklemediğimiz Galatasaray… Takvim de uygun. İyi bir başlangıç sonrası için ümit verecektir.

Malum transfer sürecindeyken biz de bir KAP bildirimi yapalım. 2024-2025 sezonunda Konyaspor’un maçlarını değerlendirmek için Kasım Göçer ve Hasan Ekelik ile yeniden anlaştık. Kadromuza Konyaspor Scout ve Salih Küçükiba’yı da ekledik. Tecrübeleriyle yanımızda olacaklar. Gayet iyi bir yazar ekibimiz oldu. Sizlerin de desteğiyle başarılı olacağımızı düşünüyorum. Yeni sezon herkes için hayırlı ve uğurlu olsun.