EKO'da çocuklar ressamlarla buluştu

'Tüketen değil üreten nesiller için yaşayan okul' sloganıyla Konya'da hizmet veren ve çalışmalarıyla göz kamaştıran Ekolojik Kültür Okulları, bünyesinde eğitim gören çocuklar için farklı etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Çalıştayı yapmak üzere Konya'ya gelen 19 ünlü ressam, Ekolojik Kültür Okulları'nda 101 öğrenciyle resim atölyesi yaptı.

Ressam Gülsüm Doğaner organizatörlüğünde yapılan çalıştaya; ünlü ressamlar Ahmet Esen Köprülü, Aynur Ocak Gündoğdu, Efkan Beyaz, Elif Hiğitoğlu, Emel Sıkar Genç, Gülsüm Doğaner, Hamdi Eser, Hüseyin Elmas, Mehmet Fuat Karagöz, Melek Yıldız Ergül, Melikşah Yıldırım, Meltem Babaoğlu, Mümin Candaş, Orhan Zafer, Sabri Öztürk, Sündüs Elmas, Vahit Akan ve Tülin Atabay katıldı.

Öğrencilerin eğlenirken öğrendiğini söyleyen Ekolojik Kültür Okulları Kurucusu Melek Er Bozkurt, "19 ünlü ressamımız 101 çocuğumuzla resim atölyesi yaptı. Atölyemiz oldukça verimli geçti. Ressamlarımıza çocuklarımıza bu unutulmaz günü yaşattıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

Konya Haberleri