Başkan Kavuş'tan Yeni Haber'e tebrik mesajı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Yeni Haber'in kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kavuş, Yeni Haber'in ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışının Konya'da takdirle karşılandığını belirtti.

Başkan Kavuş'un mesajı şöyle:

12 yıl boyunca büyük bir özveriyle şehre ve yaşananlara tanıklık etmiş, objektif, güvenilir ve nitelikli habercilik anlayışıyla kamuoyuna yön vermiş, doğru ve tarafsız bilgiye ulaşma çabasında insanımızın yanında olmuş, her haberi ve yayınıyla toplumun sesi olmayı hedeflemiş ve fikirleri, önerileri, eleştirileriyle biz hizmet erlerinin yolunu aydınlatmış Yeni Haber Gazetesi’nin yeni yaşını en içten dileklerimle kutluyorum.

Gayret, özveri ve kararlılıkla sürdürdüğünüz ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışınız ile toplumu bilgilendirme misyonunuz tüm Konya tarafından bugüne kadar hep takdirle karşılanmıştır. Yayın hayatına başladığınız günden bu yana sürdürdüğünüz ilkeli yayın politikanız, sergilediğiniz doğru, dürüst ve bilgilendirici habercilik anlayışınız, vatan ve milletten taraf dik duruşunuz ile kaliteli ve nitelikli yayınlarınız gazetenizi, sektörün öncü markalarından biri haline getirdiği bir gerçektir.

Yeni Haber Gazetesi’nin gelecek yıllarda da tüm bu özelliklerinin yanı sıra cesur kalemleri, alanlarında derin tecrübe sahibi yazarları, gerçeklerin peşinde koşan şehir sevdalısı muhabirleri ile kamuoyunu bilgilendirip yön vermeye, şehrin sorunlarına merhem olmaya ve yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğine inancımız tamdır.

Bu düşüncelerle yeni yaşınızı kutluyor ve daha nice yıllar yayın hayatınızın artan bir başarıyla devam etmesini temenni ediyorum.

Yeni Haber'den Haberleri