Şaşırttı.. Konyaspor sağlık heyetine sitem!

Kasımpaşa’da Teknik Direktör Sami Uğurlu’nun kırmızı kart görmesinin ardından mavi beyazlılar adına basın toplantısına Teknik Sorumlu Barış Kanbak katıldı. Kanbak, oyunun ortada gittiğini belirtti ve kırmızı kart pozisyonuyla ilgili konuştu.
Şaşırttı.. Konyaspor sağlık heyetine sitem!

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Barış Kanbak, maçla ilgili, "İlk yarı iki takım adına da kısır bir oyun oldu. Rakibimiz duran toptan bulduğu gol sonrası öne geçse de oyun eşit gidiyordu. İzleyenlere ilk yarıda hücum aksiyonları izletemedik. Hocamız atıldıktan sonra maç bizim için bir kat daha anlam kazandı. Bu isteği hem oyuncularda gördük hem de söyledik. İkinci yarıda risk aldık, ikili baskıya geçtik” dedi.

kanbak-sonucu-begenmedi-002.jpg

“SANİYENİN ÖNEMİ VAR”

Kanbak, yaşanan gerginlikle ilgili konuştu, “Rakibin sağlık ekibi çok fazla oyalandı. Oyunun momentumunu kendimize çevirmeye çalışırken sağlık malzemelerini bile dışarı çıkarken içeride bıraktılar, sonra tekrar içeri girdiler. Böyle anlarda 4-5 saniyenin bile önemi oluyor. Biz de böyle yapmamalarını rica ettik. Olumsuz dönüş yaptılar, sonra ikili diyaloga döndü" diye konuştu

Kaynak:İHA