Ramazan'da ne izlenir? 11.05.2020

Koronavirüsten dolayı evde vakit geçirenler için Yeni Haber Gazetesi tarafından günlük hazırlanan 'Ramazan'da ne izlenir?' köşemizde bugün...
Ramazan'da ne izlenir? 11.05.2020

Can Dostum

Her köpek bir sebep için vardır ve hiçbir köpek sadece varolmak için varolmaz! Bu mottodan yola çıkan eğlenceli komedi-dram filmi Can Dostum bir köpeğin hayattaki amacını keşfetmek için çıktığı yolculuğu konu ediniyor. Filmin yönetmenliğini Lasse Hallstrom üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Britt Robertson, Bradley Cooper ve Dennis Quaid yer alıyor.

can-dostum-001.jpg

Korkusuzlar

2013'te Arizona eyaletinin Prescott bölgesine bağlı Granite Mountain Hotshots'ta korkunç bir yangın başlar. Kısa sürede iyice yayılan yangın birçok hayatı tehdit etmektedir. Yangınla mücadele için Granite Mountain Hotshots yangın departmanında çalışan 19 itfaiyeci göreve başlarlar. Ancak yangınla mücadele oldukça zorludur. Herkesin kaçmaya çalıştığı mücadeleye koşar adım ilerleyen itfaiye ekibi, sevdiklerini, ailelerini ve komşularını koruyabilmek için kendi hayatlarını kaybetme riskiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

korkusuzlar.jpg

Yaşamak Güzel Şey

Film, yaşam koşullarına boyun eğen, pısırık bir adam olan Müfit’in başına gelen talihsiz bir olaya başkaldırması ile bir anti kahramana dönüşmesini ve hayatın güzelliklerini keşfetmesini konu ediyor. Müfit Can Saçıntı'nın bu üçüncü filminde Saçıntı, başrolü Yasemin Conka ile paylaşıyor. İkiliye, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek, Ali Çoban ve Fatih Koyunoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan dev bir kadro eşlik ediyor.

yasamak-guzel-sey.jpg

Rango

Fanus içinde büyüyen bir bukalemun, ya kendini birden vahşi doğanın ortasında bulursa? Bu nefis filmi de mutlaka izleyin. Rango, kendini birden gözüpek kanunsuzların ve eşkıyaların olduğu, sakinlerini çölün en üçkağıtçı ve sahteler yaratıklarının oluşturduğu Toprak kasabasında bulunca, cesur diyemeyeceğimiz bu bukalemun dikkat çektiğini fark eder. Kasabanın yıllardır heyecanla beklediği umudu olarak sevinçle karşınan Şerif Rango, yeni rolüne uyum sağlamaya mecbur kalır. Fakat kendini aksiyon dolu durumlarla, ürkütücü karakterlerle yüzyüze bulması uzun sürmez.

rango.jpg