Konyaspor'un Sihirbaz'ı konuştu!

Brezilyalı futbolcudan yeni sezon mesajları. Anadolu Kartalı’nın Sihirbaz’ı Pedrinho, 2024-2025 sezonuyla ilgili çalışmaları değerlendirdi. Sorularımıza cevap veren 27 yaşındaki oyuncudanyeşil beyazlıları heyecanlandıracak sözler.
Konyaspor'un Sihirbaz'ı konuştu!

Konyaspor’un yeni transferlerinden Pedrinho yeni sezon çalışmaları, takıma katılma süreci, takımdaki rolü ve Süper Lig’e bakışına kadar birçok sorumuza cevap verdi. Yeni sezonda yeşil beyazlı taraftarların büyük beklentide olduğu Brezilyalı futbolcu, Konyaspor’un duran top sorununu çözmek için uğraş verecek. Sihirbaz lakabı taşıyan 27 yaşındaki oyuncu taraftarları heyecanlandıracak mesaj gönderdi.

sihirbaz-konustu-003.png

Konyaspor, geçen sezon 17 kez frikik kullanmasına rağmen gol bulamadı, kendisinin duran topu iyi kullandığını biliyoruz. Bu sorun Pedrinho ile çözülecek mi?

Eski takımlarımda oynarken frikik ve uzaktan gollerim çok oldu. Uzaktan şut ve frikik atışları için açıkçası çok çalışıyorum. Antrenmanlardan sonra daha iyisini nasıl yapabilirim onun için kafa yoruyorum. Elbette Konyaspor’da güzel gollerime devam etmek istiyorum. Konyaspor’un çok ateşli bir taraftarı var. Umarım onların karşısında da böyle güzel goller atarım. Çünkü taraftarımızla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum.

Sol kanat, 8 ve 10 numara oynayabiliyorsun. 10 numarada oynayacağını düşünüyorum, kendisini en rahat hangi bölgede hissediyor?

Açıkçası takıma en çok katkı verebileceğim mevkii hangisiyse orada oynamak istiyorum. Çünkü ben ve tüm arkadaşlarım hepimiz Konyaspor’un daha iyi olması için mücadele edeceğiz. Kimin nerede oynayacağının kararını verecek kişi de elbette Teknik Direktörümüzdür.

sihirbaz-konustu.jpg

Türkiye Süper Lig’ini tanıyor musun, sihirbaz lakabı çok sevildi ne düşünüyorsun?

Türkiye Ligi’ni elbette tanıyordum. Bazı takımların maçlarını takip etme şansım oldu. İyi ve fizik güce dayalı bir lig olarak düşünüyorum. Dünya çapında birçok yıldız isim farklı takımlarda mücadele ediyor. Ben de Konyaspor için her ortamda mücadeleye hazırım.

Sihirbaz lakabı yakın çevremin kullandığı bir takma addı. Konyaspor bunu öğrenince güzel bir transfer duyurusu yaptı. Sihirbaz video konusunu bana anlattıklarında çok heyecanlanmıştım. Hatta gece vakti çekimlerimiz oldu. (Gülerek) Sonunda harika bir video ile transferimi duyurdular. Konyaspor Kulübü çalışanları ve yöneticileri beni gerçekten çok iyi karşıladılar. Buradan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Bana güvenen insanları mahcup etmemek için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Bunun için söz verebilirim.

sihrbaz-konustu.png

Hazırlık süreciyle ilgili düşüncelerin nedir?

Kayseri kampının son 4 gününe yetişmiştim. İnanır mısınız o kadar güzel karşılandım ki hiç yabancılık çekmedim. Birçok takım arkadaşım ile sanki uzun yıllar birlikte oynuyor gibiyiz. Takım içerisinde birliktelik üst seviyede. Teknik heyetimizin, takım arkadaşlarımın ve diğer çalışanlarımızın bana yaklaşması çok iyiydi. Bu sayede adapte sorunu yaşamadım.

Slovenya kampımız da güzel geçti. Açıkçası biraz yorucu… Teknik heyetimiz bizi antrenmanlarda yoruyor ama ligde iyi olmak için bu çalışmalara ihtiyacımız var. Maç günleri haricinde sabah akşam antrenmanlarımız oldu.. Umuyorum tüm bu çalışmalarımızın sonunda lige hazır hale geleceğiz.

pedrinho.jpg

 Muhabir