NEÜ Kurumsal İletişim'de bayrak değişimi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nde bayrak değişimi yaşandı. Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nde bayrak değişimi yaşandı.
NEÜ Kurumsal İletişim'de bayrak değişimi

Önceki Kurumsal İletişim Koordinatörü ve üniversite akademisyeni Engin Bozacı, görevini Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Arif Çelik’e devretti. Görev değişiminin ardından Arif Çelik, Engin Bozacı NEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü personeli Mehmet Günnar ile birlikte gazetemiz Yeni Haber’i ziyaret etti.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu’ya, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin çalışmalarından bahseden heyet, üniversitenin akademik faaliyetleri, geleceğe yönelik hedefleri ve yerel medyanın bu süreçteki rolü gibi konuları ele aldılar. Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin başarı çıtasının her geçen gün yükseldiğine değinen Bozacı, hem akademisyenlerin hem de öğrencilerin başarısını artıracak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

neu-4.jpg

Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin gelenek haline getirdiği ‘Akademi Ödülleri’, öğrenciler için hayata geçirilen dikkat çekici uygulama ‘Geleceğe Mesaj’ gibi pek çok projeden de bahsetti. Öğrenci-üniversite ilişkilerinde önemli adımlar attıklarını ifade eden Arif Çelik ise, bu çalışmaları yürütürken yerel medyanın desteğinin önemli olduğunu söyledi. NEÜ’nün uluslararası sıralamalarda başarısını her geçen sene yükselttiğini ifade eden Çelik, bu başarının katlanarak artmasını temenni etti. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu ise, Arif Çelik’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederken, NEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

bayrak-degisimi.jpg​​​​​​​

Kaynak:HABER MERKEZİ