Narin Güran'ın ölümüyle ilgili kritik gelişme

Son dakika haberi... Türkiye'nin yüreğini sızlatan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili itirafçı şüpheli N.B. tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Narin Güran'ın ölümüyle ilgili kritik gelişme

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra evinin yakınındaki derede cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

Türkiye'nin yüreğini sızlatan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili itirafçı şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İTİRAFÇI TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında itirafta bulunan N.B, gözaltına alınmıştı.

İtirafçı N.B., jandarmadaki işlemlerinin ardan savcılığa sevk edildi. İşlemleri tamamlanan "itirafçı" tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi.

NARİN'İN ÇUVALDAKİ CANSIZ BEDENİNİ DERE KENARINA BIRAKTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

İtirafçı N.B. emniyetteki ifadesinde, amca Salim Güran'ın Narin'in cansız bedenini saklaması için kendisine verdiğini anlatmıştı. N.B. ifadesinde, "Salim Güran, battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek, 'Bunu yok edeceksin' dedi. 'İyi düşün, sana 200 bin lira veririm' dedi. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk. Muhtar Salim Güran ile birlikte ayrılmadan önce 'göl' diye tabir ettiğimiz Eğertutmaz Deresi'ni işaret etti ve 'Oraya götür' dedi. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Bu alana çuvalı bıraktım ki çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum." diyerek Narin'in öldürüldüğünü itiraf etmişti.

Kaynak:HABER MERKEZİ