Mehmet Özdemir, TEDB Konya İl Başkanı olarak atandı

Konya’nın duayen emlakçası Özdemir, Cumhurbaşkanının onayıyla kurulan Tüm Emlak Danışmanları Birliği'nin (TEDB) Konya İl Başkanı olarak atandı.
Mehmet Özdemir, TEDB Konya İl Başkanı olarak atandı

Özdemir, bu önemli göreve atanmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Birliğimiz gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak inşallah. TEDB olarak Konya İl Başkanlığı olarak hedefimiz, sektörümüzü ileriye taşımak ve Konya'yı sektörün öncü illerinden biri haline getirmektir."

Özdemir, Konya'daki gayrimenkul sektörünün gelişimi için bir dizi plan ve projeyi hayata geçireceklerini belirtti. "Ekip olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diyen Özdemir, eğitime ve mesleki yeterliliğe büyük önem vereceklerini vurguladı. "Üyelerimiz ve sektör çalışanlarımızın eğitimi, mesleki yeterliliği alanlarında çalışmalar yaparak birlik ve beraberlik içerisinde gelecekteki sorunları çözmenin derdi ile dertleneceğiz." dedi.

Ayrıca TEDB olarak sektör çalışanlarının bilgi ve becerilerini artırmak için çeşitli eğitim programları düzenleyeceklerini ve sektörde kalite standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Mehmet Özdemir'in başkanlığı süresince, TEDB Konya İl Başkanlığı'nın, gayrimenkul sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve proaktif çözümleriyle dikkat çekmesi bekleniyor.