Kur’an kurslarında eğitimler sürüyor

Konya'da Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Saraçoğlu Hz. Ebubekir Camii Kur’an Kursu'nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğreticilerle bir araya geldi.
Kur’an kurslarında eğitimler sürüyor

Sınıfları gezen İmamoğlu, Kur’an kursu öğreticilerinden eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Ardından Hz. Ebubekir Camii’nde yaz Kur’an kursu kapsamında eğitim-öğretime devam eden öğrencileri de ziyaret eden İmamoğlu, onlarla yakından ilgilendi ve bir süre sohbet etti. Müftü İmamoğlu, ziyaretin sonunda öğrencilerin eğitim süreçleri hakkında olumlu görüşlerini paylaştı ve öğreticilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

kuran-kurslarinda-egitimler-suruyor.jpg

İmamoğlu daha sonra Adem Sönükler Camii müştemilatında yapımı tamamlanan ve eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan Halil Havva Polat Kur'an Kursu'nu ziyaret etti. Ziyarette, hayırsever iş insanı Birol Polat da İmamoğlu’na eşlik etti. İmamoğlu, ziyareti sırasında Birol Polat ile birlikte öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara hediye takdiminde bulundu. Adem Sönükler Camii'nde öğrencilerle hasbihal eden İmamoğlu, bir süre onlarla sohbet ederek moral ve motivasyonlarını artırdı. Ayrıca, imam-hatip ve Kur’an kursu öğreticilerinden eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler alan İmamoğlu, kursun eğitim sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ