Korkunç cinayette kan donduran detay! Boğarak öldürüp 6 parçaya ayırmıştı

Korkunç cinayet, İstanbul Beylikdüzü'nde yaşandı. 19 Haziran günü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro amirliğine gelen bir kişi, 21 yaşındaki kızı Erva Raziye Asar'dan haber alamadığını belirterek kayıp başvurusu yaptı.
Korkunç cinayette kan donduran detay! Boğarak öldürüp 6 parçaya ayırmıştı

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Erva'nın, gün içerisinde nereye gittiğini adım adım takibe aldı. Yapılan kontrollerde Erva'nın en son bir şahsın evine girdiğini ve bir daha çıkışının olmadığını anlaşıldı.

EV TEMİZLİĞİ İÇİN ÇAĞIRMIŞ

Kayıp Şahısların deneyimli dedektifleri evdeki şüpheli Fethi D.'yi gözaltına aldı. Fethi D. ilk ifadesinde olayı inkar etse de genç kızın evine girişinin olup çıkışının olmadığı tespiti üzerine kan donduran cinayeti anlattı. Genç kız ile internet üzerinden evini temizletmek için anlaştığını eve geldiğinde ise aralarında tartışma çıktığı için kızı boğarak öldürdüğünü söyledi.

ÖNCE BOĞMUŞ SONRA PARÇALAMIŞ

İddiaya göre daha sonra da evdeki ekmek bıçağı ile cesedi parçalara ayıran cani genç kızın cesedini çöp poşetleriyle birkaç günde inşaat alanındaki boşluğa attı.

POLİS CESEDİ BULDU

Şüphelinin yer göstermesi üzerine olay yerine giden ekipler genç kıza ait ceset parçalarını buldu. Ceset incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderilirken şüpheli ile ilgili de detaylar otaya çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Gözaltına alınan 43 yaşındaki şüpheli Fethi D.'nin 2007 yılında da bir cinayet işlediği ve bu cinayetten cezaevine girdiği daha 2021 yılında da cezaevinden çıktığı öne sürüldü. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

7nqyz-1720794902-3473-w248-h261.webp

SAHTE PROFİLLE TUZAĞA DÜŞÜRMÜŞ

Olayla ilgili ortaya çıkan yeni detaylar ise kan dondurdu. İddiaya göre bir süre önce eşinden boşanan Erva Asar, sosyal medya üzerinden temizliğe gitmek için iş arayışındaydı. Şüpheli kendisine kadın profili açıp Erva ile konuştu ve arkadaş oldu. Samimiyeti ilerletince "Benim Fethi isimli abim var evine temizlikçi arıyor" diyerek kızı aslında kendi evine çağırdı.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA DERİN DONDURUCUDA SAKLADI!

erva-raziye-asar-cinayeti-6-parcaya-ayirip-derin-dondurucuda-saklamis-1720795281-1501-w750-h499.webp

Eve giden genç kız ile aralarında tartışma çıkınca kızı boğarak öldürdükten sonra cesedini evindeki derin dondurucuya koyarak sakladı. İddiaya göre daha sonra evdeki ekmek bıçağı ile de parçalara ayırıp çöp poşetine koydu ardından cesedi birkaç sefer halinde taksi ile önce çalıştığı iş yerine ardından da iş yerine yakın bir inşaat çukuruna attığı değerlendirildi.

Genç kızın cesedinin 6 parça halinde olduğu öğrenilirken şüphelinin iş yerindeki kulübede de Erva Asar'a ait cep telefonu ortaya çıktı. Şahsın ve genç kızın telefonu incelenmek üzere siber şubeye gönderildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ