Konyaspor'un yeni Başkanı Fatih Özgökçen: Başarı için bütünleşeceğiz

İttifak Holding Konyaspor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da yeni Başkan seçilen Fatih Özgökçen, "Dönem birlik ve beraberlik dönemidir. Hepimiz bir olacağız, el ele vereceğiz, başarı için bütünleşeceğiz" ifadelerini kullandı.
Konyaspor'un yeni Başkanı Fatih Özgökçen: Başarı için bütünleşeceğiz

İttifak Holding Konyaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu, Ramada Plaza Otel'de gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan yaptı.

konyaspor-genel-kurulu.png

Baykan'ın teşekkür ve selamlama konuşmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Mehmet  Baykan, geçtiğimiz günlerde vefat eden 1922 Konyaspor Kulübü önceki dönem başkanlarından  Ramazan Özbek'i anarak konuşmasına başladı. Baykan ayrıca delege olarak salonda yer alan hanımefendilere de teşekkür etti.

ks-kongre-3.png

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay selamlama konuşması yaptı. Başkan Altay, kongrenin hayırlı olması temennisiyle konuşmasına başladı.

'HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKİYOR'

Başkan Altay, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey'in selamlarını iletiyorum. Zor bir dönem, pandemi koşulları altında zor bir sezon geçti. Ama elhamdülillah bu süreç tamamlandı. Diliyorum ki bu seyircisiz son sezon olur. İnşallah gelecek sezon takımımızı canlı olarak izlemek tekrar nasip olur. Bu yıl takımımızın yüzüncü yılı. Şehrimizin beklentisi yüksek. Konya, en önemli markalarından birisi olan Konyaspor'un genel kurulu yapıyor. Yeni yönetim hayırlı olsun. 100. yıl gibi şerefli bir dönemde görev almak önemlidir. Bu takım hepimizin takımıdır. 100 yıldır birçok başarıya imza attı. Şimdi yapılması gereken hep birlikte çaba sarfetmek gerekiyor. Bu kadim şehirde herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Yeni yönetime ilk söylediğim şey, eski başkanları bir araya getirerek istişare etmek oldu. Bizler Konya Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Yapmaya devam edeceğiz" dedi.

ks-kongre-2.png

'DESTEK OLMALIYIZ'

Başkan Altay "Dünyanın en güzel stadlarından ve taraftarlarından birine sahibiz. Taraftarımızı selamlıyorum. İnşallah bu dönem hep birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.  Tüm şehre çağrım, herkesin ufak da olsa bu takıma destek olmalıdır. Store'dan forma alarak, tezahürat ederek ya da takıma destek vererek bir şekilde bu takıma destek olmak gerekir. Burada 2 milyon 250 bin yaşayan kişinin şehrimizin önemli markası Konyaspor'a sahip çıkmalıdır. Daha önce yönetimde bulunan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum, yeni yönetime başarılar diliyorum. Genel kurulumuz hayırlı olsun inşallah" şeklinde konuştu.

Daha sonra Konyaspor'un mevcut Başkanı Hilmi Kulluk döneminde yaşananların kısa bir VTR'si izlendi.

BAŞKAN KULLUK TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Hilmi Kulluk, "Başkan Adayımız Sayın Fatih Özgökçen'e şimdiden başarılar dilerken, kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Görev süremiz boyunca başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, ilçe Belediye Başkanlarımıza sporcularımıza, teknik heyetimize, camiamıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum"  dedi.

Ardından Konyaspor'un mali tablosu okundu.

Konyaspor'un genel kurulunda tek listeyle seçime giden Başkan Adayı Fatih Özgökçen konuşmasında, "Şehrimizin marka değerine büyük katkı sağlayan Konyaspor'umuzun 1922 yılından bu yana Türk futboluna katkılarını biliyoruz. Konyaspor'u taraftarının takımıyla bütünleştiği, bir ve beraber olduğu, başarıda başarıya koştuğu bir takım haline getirmek zorundayız. Biz de bu amaç uğruna şehrimizin bütün dinamikleriyle görüşmeler ve istişareler yaptık. Onların da desteğini alarak Konyaspor Başkanlığı gibi zor bir göreve talip olduk. Konyaspor sevdalısı bir yönetimle hizmet için yola çıkıyoruz. Bu amaçla artık düşme korkusu yaşamadan emin adımlarla Süper Lig'de yoluna devam etmeyi, titiz çalışmalarla kalıcı gelir kaynakları oluşturmaya hız verilmelidir" ifadelerini kullandı.

'DÖNEM BİRLİK VE BERABERLİK DÖNEMİDİR'

Başkan Adayı Özgökçen, "Kulübümüzün öz kaynağı olan altyapımızın geliştirilmesi için çalışmalar yapmak zorundayız.  Şehrin dinamikleriyle daha sıkı ilişkiler kurmak zorundayız. En büyük destekçimiz taraftarımızın yeşil beyaz renkleri her zamankinden daha fazla sahiplenmeleri için daha şeffaf olmalı, iletişim içinde olmalıyız. Dönem birlik ve beraberlik dönemidir. Hepimiz bir olacağız, el ele vereceğiz, başarı için bütünleşeceğiz. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

fatih-ozgokcen.png

Avukat Fatih Özgökçen, tek liste girdiği genel kurulda oy çokluğuyla Konyaspor'un yeni Başkanı seçildi.

fatih-ozgokcen-001.png

FATİH ÖZGÖKÇEN'İN BAŞKANLIĞINDAKİ KONYASPOR'UN YENİ YÖNETİM KURULU ŞÖYLE;

konyaspor-yonetim-kurulu-002.jpgkonyaspor-yonetim-iki-001.jpg

konyaspor-yonetimi.png

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ