Konyaspor'un transferlerde perde arkası!

Konyaspor'un yeni iki forveti Melih Bostan ve Umut Nayir transferlerinde Kulüpler Birliği'ndeki başkanlık seçimi etkili oldu. İstanbul'da iletişimini hızlandıran yönetim toplantı sonrasında diyaloglarını arttırdı ve mutlu sona ulaştı. Oyuncuların istekli tavrı da transferi kolaylaştırdı.
Konyaspor'un transferlerde perde arkası!

Konyaspor'un yeni iki forveti Melih Bostan ve Umut Nayir transferlerinde Kulüpler Birliği'ndeki başkanlık seçimi etkili oldu. İstanbul'a giden yönetim burada Fenerbahçe yöneticileriyle yaptıkları ikili görüşme sonrasında transfer ivme kazandı ve kulüpler anlaşma sağladı. Oyuncuların da istekli tavrı transferi kolaylaştırdı. Umut, transfer sonrasında Konya'ya gelmeyecek ve direkt Slovenya'ya gidecek.

konyaspor-forvet.png

FORVET SAYISI YÜKSELDİ

Genç golcü Melih Bostan ise Konya'ya gelecek ve imzasını atacak. Anadolu Kartalı'nda Melih ve Umut transferleri sonrasında forvet sayısı 5'e yükseldi. Teknik heyet yurt dışındaki maçlarda tüm oyunculara forma vererek onların son durumunu raporlayacak. Slovenya kampı sonrasında bazı futbolculara kendilerine takım bulmaları istenecek. Konyaspor 2024-25 sezonu öncesinde 9 transfer gerçekleştirdi.

 Muhabir