Konyaspor'un Tayfur'dan vazgeçme nedeni!

Sağ bek çalışmalarını devam ettiren Konyaspor, Beşiktaşlı Tayfur Bingöl transferinden vazgeçti. Tayfur Bingöl için Beşiktaş yaklaşık 1 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Konyaspor için yüksek gelen bu rakam sonrasında transfer rafa kalktı.
Konyaspor'un Tayfur'dan vazgeçme nedeni!

Sağ bek çalışmalarını devam ettiren Konyaspor, Beşiktaşlı Tayfur Bingöl transferinden vazgeçti. Siyah beyazlı yönetim ile görüşen Anadolu Kartalı'nda pazarlıktan sonuç çıkmadı. Gelecek sezon planlamasında bulunmayan ve Avusturya'ya götürülmeyen Tayfur Bingöl için Beşiktaş yaklaşık 1 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Konyaspor için yüksek gelen bu rakam sonrasında transfer rafa kalktı.

bingol.jpg

2 OYUNCU DÜŞÜNÜLÜYOR

Tayfur Bingöl için Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor’un da ilgisi var. Transferle ilgili kısa sürede net adımlar bekleniyor. 3 farklı pozisyonda oynayan 31 yaşındaki futbolcu Beşiktaş ile çıktığı 46 maçta toplam 1954 dk saha kaldı ve 7 gole doğrudan katkıda bulundu. Konyaspor, sağ bek pozisyonu için rotasyona girecek bir yerli oyuncu ve direkt oynayabilecek bir yabancı oyuncu transfer etmek istiyor.

 Muhabir