Konyaspor'un galibiyet şifresi!

Zorlu maça kısa bir süre kala 3 puanın şifresi çıkartıldı. Sivasspor maçının analizi yapıldığında konuk ekibin maçın ilk 10 dakikası ile son 10 dakikasında zorlandığı tespit edildi. Cumartesi günü oynanacak maçın ilk notu hızlı baskı olacak.
Konyaspor'un galibiyet şifresi!

Konyaspor-Sivasspor maçına kısa bir süre kala zorlu maçın şifreleri çıkartıldı. Buna göre Sivasspor maçının analizi yapıldığında konuk ekibin maçın ilk 10 dakikası ile son 10 dakikasında zorlandığı tespit edildi. Bülent Uygun’un öğrencilerinin kalesinde gördükleri gollerin yüzde 66’sını 0-10 dakika ila 81-90 dakika arasında engel olamadı. Sivas maç başlangıçlarında rakibin baskısında kaleyi kapatamıyor.

macin-sifresi-2.jpg

EKSİ-ARTI YANLAR

Diğer yandan oyundan kopmayan, kondisyonu yüksek ve yedek kulübesi güçlü olan takımlar kırmızı beyazlılara son 10 dakikada gol atabiliyor. Sivasspor’un gol bulduğu dakikalar ise iki yarıda yüzde 50-50 olarak açıklandı. Konyaspor ise 41-50 dakikaları ile 81-90 dakikalarında (yüzde 66) gol buluyor. Yeşil beyazlıların kalesini kapatmaya zorlandığı süreç ise 41-50 dakikalar arasında olduğu tespit edildi.

 Muhabir