Konyaspor'u konuk edecek Sivasspor'da hayal kırıklığı hakim!

Süper Lig'de puan durumunda peşi sıra gelen iki takımın mücadelesinde Sivasspor ile Konyaspor karşılaşacak. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen ev sahibi takımda hafta içi kırmızı beyazlıları maça çağıran birçok etkinlik yapıldı. Buna rağmen çağrılar an itibariyle istenilen sonucu vermedi.

Konyaspor'u konuk edecek Sivasspor'da hayal kırıklığı hakim!

Süper Lig'de puan durumunda peşi sıra gelen iki takımın mücadelesinde Sivasspor ile Konyaspor karşılaşacak. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen ev sahibi takımda hafta içi kırmızı beyazlıları maça çağıran birçok etkinlik yapıldı. Buna rağmen çağrılar an itibariyle istenilen sonucu vermedi. Büyük Sivas'ın haberine göre karşılaşmaya 24 saatten daha az bir süre kala 27 bin 532 kapasiteli stadyumda sadece 5080 bilet satıldı.

4-eylul.jpg

ENDİŞE OLUŞTURDU

4 Eylül Stadyumu'nun yüzde 20'lik alanın dolması şehirde hayal kırıklığı oluşturdu. Sivasspor yönetimi kırmızı beyazlıların stadyumu doldurması adına bilet fiyatlarını 58 TL olarak açıklamıştı. Maça saatler kala son gün ne kadar taraftarın maça geleceği endişeyle takip ediliyor. Ev sahibi takım karşılaşmaya 23, konuk Konyaspor ise müsabakaya 24 puanda çıkacak.

 Muhabir