Konyasporlu Slowik'ten eskiye dönüş!

Kasımpaşa, Galatasaray ve Bodrum maçındaki grafiğiyle eleştirilen Jakub Slowik, son iki maçtaki performansıyla takımına puanlar kazandırdı. Geçen sezona çok iyi bir başlangıç yapan Polonyalı eldiven, Kayseri ve Samsun maçlarıyla eskiye dönüş sinyalleri verdi. Slowik kritik kurtarışlar yaptı.
Konyasporlu Slowik'ten eskiye dönüş!

Konyaspor’da zorlu Samsun deplasmanından alınan 3 puanın sevinci yaşanırken, savunmadaki başarı ve kalenin gole kapatılması dikkat çekti. Kayserispor maçında rakibe gol izni vermeyen Jakub Slowik, Karadeniz’de de kilidi vurdu. Polonyalı eldiven, geçen sezon takıma geldikten sonra ilk haftalarda kariyerinin en iyi başlangıçlarından bir tanesini yaparken, yeni sezona istediği gibi başlayamadı.

duvar-ordu-2.png

KRİTİK KURTARIŞLAR

Tecrübeli eldiven, Kasımpaşa, Galatasaray ve Bodrum maçındaki grafiğiyle eleştirilmişti. Jakub Slowik buna karşın son 2 maçta performansını yükseltti ve eskiye dönme sinyalleri verdi. Slowik, Samsun’da iki kurtarış yaptı ve yüzde 52 doğru pas isabetiyle birlikte 7.0 reyting puanı topladı. 32 yaşındaki file bekçi iç sahada oynanan Kayserispor maçında 3 kurtarış ve yüzde 78 pas isabetiyle maçı tamamladı.

 Muhabir