Konyasporlu Pedrinho bu yarışmaya alıştı!

3.haftanın en güzel golü yarışmasında Konyasporlu Pedrinho bir kez daha aday gösterildi. 1. Haftada Kasımpaşa’ya attığı frikik golüyle anketten birinci çıkan Brezilyalı, Bodrum FK maçından yeniden bir duran topla rakip fileleri havalandırdı ve listeye girdi. Gol anketi 3 gün sürecek.
Konyasporlu Pedrinho bu yarışmaya alıştı!

Konyaspor’un frikikçisi Pedrinho, Kasımpaşa maçının ardından Bodrum FK maçında da frikikten fileleri havalandırdı. Brezilyalı topçu 45+4’te kullandığı serbest vuruşla takımına umutlandırmıştı. Yayıncı kuruluş 3.haftanın en güzel golleri yarışmasında Pedrinho’yu yeniden listeye ekledi. 1.haftanın en güzel golünü kaydeden 27 yaşındaki oyuncu, 3 gün sürecek ankette an itibariyle 3.sırada bulunuyor.

pedrinho-alisti-001.png

2.KEZ ADAY

Buna göre toplam 6640 kişinin kullandığı yayıncı kuruluşun haftanın golü anketinde Fenerbahçeli Fred’in Çaykur Rizespor’a attığı gol önde götürüyor. Brezilyalı oyuncu yüzde 63 oy aldı. Fred’i Sivasspor deplasmanında Eyüpspor’e 3 puan getiren Ahmed Kutucu , yüzde 29 oyla takip ediyor. Konyasporlu Pedrinho yüzde 6, Antalyaspor’un yeni transferi Moussa Djenepo ise ankette 4.

 Muhabir