Konyasporlu Jevtovic'ten özel açıklamalar!

Konyaspor’da yuvaya tekrar dönen Marko Jevtovic, yeni sezon öncesinde görüşlerini ifade etti. Yeşil beyazlılardan daha önce de teklif aldığını belirten tecrübeli orta saha, taraftarın ilgisinden çok memnun olduğunu ve heyecanlı olduğunu söyledi.
Konyasporlu Jevtovic'ten özel açıklamalar!

Marko Jevtovic, “Öncelikle, burada olmaktan çok memnunum. Konyaspor’da gerçekten inanılmaz ve unutulmaz anılarım var. Kulüp ve şehir bazında çok ciddi tecrübelerim oldu. Bu teklifi aldığımda yeniden gelmek istedim ve bu teklif beni heyecanlandırdı. Birden çok kez teklif aldım ancak Konyaspor’a yeniden dönmek nasip olmamıştı çünkü önceki kulübümle bir sözleşme içerisindeydim”

jevtovic-iddiali-002.jpg

“ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ”

Jevtovic, şöyle devam etti, “Taraftarlarımız için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hangi mevkide olursa olsun oynamaya hazırım ve oynadığım pozisyona ne olursa olsun takımıma destek vereceğim. Konyaspor’un Türkiye'deki büyük kulüplerden biri olduğunun farkındayım. Sezon sonunda ligin üst sıralarını hedefliyoruz ve eğer şansımız olursa Avrupa'ya yeniden gitmek istiyoruz” diye görüş bildirdi.

 Muhabir