Konyaspor'dan psikolojik üstünlük!

Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Konyaspor deplasmanda Kayserispor ile oynayacak. Son maçlarda rakibine karşı büyük üstünlük kuran Anadolu Kartalı, alacağı galibiyetle birlikte hem rahat nefes almak hem de yenilmezlik geleneğini sürdürmek için 90 dakika mücadele edecek.
Konyaspor'dan psikolojik üstünlük!

Konyaspor deplasmanda psikolojik üstünlüğü eline alarak çıkacak. Anadolu Kartalı ligdeki 32. Randevu öncesinde galibiyet oranlarında önde bulunuyor. (14 G, 10 B, 7 M) Yeşil beyazlılar özellikle son müsabakalarda rakibine karşı üstünlüğünü arttırdı. İki takım arasında oynanan son 9 karşılaşmada Anadolu Kartalı yenilmedi ve 6 galibiyet elde etti. Ev sahibi ise kendi sahasında kazanamıyor.

goz-actirmadi-2.jpg

RAKİP İÇ SAHADA KÖTÜ

Sarı kırmızılılar iç sahada oynadığı son 4 maçtan galibiyetle ayrılamadı. 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile son maçlarını tamamlayan Burak Yılmaz’ın öğrencileri 41 puanla maça çıkacak. Ev sahibi takım son haftaya küme düşme yarışında olmak istemiyor. Konyaspor ise son deplasman mücadelesinde Sivasspor’a tek golle yenilmiş ve Omerovic ile yollar ayrılmıştı. Konyaspor 40 puanla başlayacak.

 Muhabir