Konyaspor'dan farklı tarife!

Konyaspor’dan farklı istatistik. İç sahada tarihinin en uzun galibiyet alamama başlangıcını yapan yeşil beyazlılar, deplasmanlarda daha başarılı bir grafik sergiliyor. 5 aylık hasret Sivasspor maçıyla devam ederken, Konya’da 2 maçtır gol sesi çıkmıyor.
Konyaspor'dan farklı tarife!

Konyaspor iç sahada kazanamama sorununu çözemedi. Süper Lig 6. Hafta mücadelesinde sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kalan Anadolu Kartalı, 5 aydır taraftarını içeride sevindiremedi. Büyükşehir Beledi Stadyumu’ndaki son galibiyetini 12 Mayıs’ta Samsunspor’a karşı 3-0 alan yeşil beyazlılar o tarihten bu yana dış sahada daha fazla puan toplarken, iç saha deplasman gibi oldu.

anons-sustu-1.jpg

GOL SESİ ÇIKMADI

Ligde 8 puanı bulunan Ali Çamdalı’nın öğrencileri kazanılan 2 galibiyeti Kasımpaşa ve Samsun’dan çıkartırken, iç sahada oynanan son 2 maçın 0-0 bitmesi dikkat çekti. Konyaspor’un sahasında gol attığı son maç Galatasaray’a karşı 2-1 kaybedilen müsabaka oldu. Başkan Ömer Korkmaz bu sorun ile ilgili konuştu. Başkan Korkmaz, oyuncuların bu sonucu değiştirmek için daha çok strese girdiklerini söyledi.

 Muhabir