Konyaspor'dan ayrıldı, 1.Lig yolunda!

Cebrail, Sakaryaspor yolunda. Trendyol 1. Lig takımı Sakaryaspor sağ bek pozisyonuna takviye yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-Siyahlılar, Tümosan Konyaspor'dan ayrılan Cebrail Karayel için harekete geçti. Oyuncunun salı günü imzası bekleniyor.
Konyaspor'dan ayrıldı, 1.Lig yolunda!

Trendyol 1. Lig takımı Sakaryaspor sağ bek pozisyonuna takviye yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-Siyahlılar, Tümosan Konyaspor'dan ayrılan Cebrail Karayel için harekete geçti. Tecrübeli oyuncunun Salı günü Sakarya'da olması ve yapılacak son görüşmenin ardından transfer olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlandırılacak. Cebrail Karayel,yeşil beyazlılarda forma şansı bulmakta zorlandığı için ayrılmıştı.

cebrail-1-lige-gidiyor.png

CEBRAİL KARAYEL KİMDİR?

Buğsaşspor, Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Ankaragücü, Altay ve Konyaspor takımları bulunan Cebrail Karayel, Ankaragücü ve Altay'da şampiyonluk yaşadı. Konyaspor’da toplam 36 maça çıkan Cebrail, gol katkısında bulunmazken 1 asist ile 1192 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki 1.76 boyundaki futbolcu sağ bek, sol bek ve sağ açık pozisyonunda oynuyor. Cebrail’in güncel piyasa değeri 175 bin euro.

 Muhabir