Konyaspor'daki değişim baş döndürdü!

Anadolu Kartalı, 2023-2024 sezonunu 4 farklı teknik adamla bitirdi. Ligin en çok teknik adam değiştiren takımlardan bir tanesi olan Konyaspor'da hocaların karnesi çıkartıldı. Yeşil beyazlılar'da en başarısız teknik adam Aleksandar Stanojevic oldu.
Konyaspor'daki değişim baş döndürdü!

Teknik direktörlerdeki hız baş döndürdü. Anadolu Kartalı, 2023-2024 sezonunu 4 farklı teknik adamla bitirdi. Sezona Aleksandar Stanojevic ile başlayan yeşil beyazlılar, Sırp çalıştırıcı ile 9 maça çıktı. Konyaspor bu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Kötü gidiş sonrasında Hoca ile yollar ayrıldı. Stanojevic 1 puan ortalamasıyla veda etti. Yerli teknik adamla devam edildi.

stanojevic.jpg

STANOJEVİC BAŞLADI

Hakan Keleş ile Anadolu Kartalı kupada başarılı devam etmesi karşın ligde istenilen puanları toplanamadı. Keleş, yeşil beyazlıların başında 10 maça çıktı. Konyaspor bu maçlardan 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Keleş bu maçlardan 0.90 puan ortalaması topladı. Anadolu Kartalı'nın Fenerbahçe deplasmanında aldığı ağır yenilgisi sonrasında Hakan Keleş ile yollar ayrıldı.

keles.jpeg
KUPADA BAŞARILI AMA...

Yeşil beyazlılar'da Aykut Kocaman'ın yardımcısı olarak Konyaspor'da farklı zamanlarda görev alan Fahrudin Omerovic, Anadolu Kartalı'nda ilk kez birinci hoca oldu. Bosnalı Teknik adam oyunuyla beğeni almasa da puanlar toplamayı başardı. Konyaspor, Omerovic yöneminde 14 maça çıktı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 1.21 puan ortalaması yakaladı.

omerovic.jpg
ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİ

Omerovic'in teknik direktörlük ömrü ise Sivasspor maçı sonrası bitti. Sportif Direktör olarak göreve başlayan Ali Çamdalı, ligin bitmesine 4 maç kala ateşten gömlek giydi. Genç çalıştırıcı teknik adamlık kariyerine Fenerbahçe maçıyla başladı. Çamdalı yönetiminde Konyaspor 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 1.25 puan ortalamasıyla Çamdalı sezonu tamamlayan 4. Hoca oldu.
amdali.jpg

 Muhabir