Konyaspor'da Yusuf'un garip transfer öyküsü!

Nalçacılılar TV'ye konuk olan Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik, yeşil beyazlıların yeni sezondaki kadrosu hakkında konuştu. Çağlar Çelik, Yusuf Erdoğan ile ilgili de 2008 yılındaki transfer öyküsünü paylaştı. Oyuncu direkten dönmüş.
Konyaspor'da Yusuf'un garip transfer öyküsü!

Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik, Nalçacılılar TV'ye konuk oldu. Çelik, Yusuf Erdoğan'ın yıllar önce Konyaspor'un kapısından döndüğünü belirtti, " 2008'de Yusuf Erdoğan Konyaspor'a seçmelere geliyor. 7 gün kulüpte misafir ediliyor. Selim Ay ile birlikte kalıyorlar. 7 gün sonunda ‘oda sayısı yeterli değil, misafir edemeyeceğiz. Bizim tarzda değilsin’ diyorlar, gönderiyorlar"

elik.jpg

KADROYA ÖVGÜLER

İyi bir kadro kurduklarını belirten Çelik şöyle devam etti, " Bu süreçte 15 yeni isim kazandırdık kulübümüze. 2000’e yakın da oyuncu izledik ve takip ettik. Çok ince eleyip sık dokuduk. Transfer sürecinin Konyaspor açısından başarılı geçtiğini düşünüyorum. İkinci bir sağ bek rekabet açısından olsa olabilir miydi, olurdu. Bugün kadromuza baktığımızda iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum”

 Muhabir