Konyaspor'da yerli operasyonu!

Anadolu Kartalı, gelecek sezondan itibaren yabancı sayısının kademeli olarak azalacak olması ve TFF’nin yüzde 25 kısıtlamasının henüz kalkmaması gibi sebeplerden dolayı yönetim tercihlerinde yerli futbolcuları ön plana koyuyor. Gözler Federasyon’da.
Konyaspor'da yerli operasyonu!

Konyaspor transferde gaza bastı. İç transferde 10 oyuncu ile yollarını ayıran Anadolu Kartalı, kadroya takviyeye devam ediyor. Gelecek sezondan itibaren yabancı sayısının kademeli olarak azalacak olması ve TFF’nin yüzde 25 kısıtlamasının henüz ertelenmemesi gibi sebeplerden dolayı yönetim tercihlerinde yerli futbolcuları ön plana koyuyor. Konyaspor’da Calusic dahil 11 tane yabancı futbolcu bulunmakta.

ufuk.png

GÖZLER TFF’DE

Anadolu Kartalı’nın transferini duyurduğu Ufuk Akyol, Yusuf Erdoğan ve prensipte anlaştığı Melih İbrahimoğlu ile birlikte yerli aşısı planlanıyor. TFF’nin duyurusuna göre 24-25 sezonunda 12 yabancı listede olacak. Konyaspor’un da içerisinde bulunduğu 8 kulüp yüzde 25’lik yabancı kısıtlanmasının ertelenmesini bekliyor. Kısıtlamanın ertelenmemesi durumunda yeşil beyazlılar yeni sezona 9 yabancı futbolcu ile girecek. Ancak olumsuz haber beklenmediği kaydedildi.

yusuf.webp

PEDRİNHO YOLDA

Diğer taraftan Josif Calusic'in ardından ikinci yabancı transfer Brezilyalı Rafinha olacak. Prensipte anlaşılan Rafinha'nın cuma günü Konya'da olması ve akabinde Kayseri'deki ikinci kampa gitmesi bekleniyor.

brezilyali-geliyor.jpg

 Muhabir
Etiketler :