Konyaspor'da vitrine çıkamadılar!

2024-2025 sezonuna yeni bir kimlik ile başlayan Konyaspor'da bazı futbolcular tüm maçlarda görev alırken, bazı oyuncular forma yüzünü görmekten uzak kaldı. Yeşil beyazlılarda oynayamayan futbolcular ile en çok şans bulan oyuncuların oranları çıkartıldı.
Konyaspor'da vitrine çıkamadılar!

2024-2025 sezonuna yeni bir kimlik ile başlayan Konyaspor'da bazı futbolcular tüm maçlarda görev alırken, bazı oyuncular forma yüzünü görmekten uzak kaldı. Yeşil beyazlıların genç forveti Melih Bostan geldiği günden bu yana hiç resmi maçta oynamadı. Melih 21 kişilik kadro da kendisine yer bulamıyor. Tunahan Taşçı da aynı sorundan müzdarip. Hollanda'dan transfer olan genç oyuncu 5 dakika oynadı.

transfer-kopya.png

OYNAMAYAN FUTBOLCULAR

Konyaspor'da geçen sezonun formda isimlerinden olan Louka Prip, ikinci yarı performansı düştükten sonra yeni sezonda da kadroya girmekte zorlanıyor. Danimarkalı futbolcu 42 dakika şans bulabildi. Taraftarın en çok oynamasını istediği futbolculardan olan Melih İbrahimoğlu 86 dakika sahada kaldı. Diğer yandan Slowik, Guilherme ve Adil tüm maçlarda oynarken Marko ve Pedrinho da şans buldu.

 Muhabir