Konyaspor'da Umut Nayir sesleri!

Konyaspor, transferde atağa geçti. Yeşil beyazlılar uzun süredir listesinde yer alan Umut Nayir transferi için girişimlerini arttırdı. Oyuncunun Anadolu Kartalı'ndan 30 milyon TL istediği belirtiliyor. Kısa süre içerisinde görüşmelerden sonuç bekleniyor.
Konyaspor'da Umut Nayir sesleri!

Konyaspor, transferde atağa geçti. Yeşil beyazlılar uzun süredir listesinde yer alan Umut Nayir transferi için girişimlerini arttırdı. 2023 yılında Eyüpspor'dan Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak giden Umut için transfer kararını iki takım birlikte veriyor. Süper Lig'den birçok teklif alan 31 yaşındaki santrafor için Konyaspor ısrarcı olduğu öğrenildi. Oyuncunun Anadolu Kartalı'ndan 30 milyon TL istediği belirtiliyor.

nayir.jpg

OYUNCU PROFİLİ

Futbola Ankaragücü altyapısında başlayan Umut Nayir, kariyer zirvesini sarı lacivertlilerde yaşadı ve 107 maçta 48 gol, 3 asist ile oynadı. Umut, Başkent ekibinde bir süre forma giydikten sonra İstanbul takımlarının radarına girdi. 31 yaşındaki santrafor son olarak geçtiğimiz sezon Pendikspor'da forma giydi ve 18 maçta 5 gol topu ağlara gönderdi.Yağız Sabuncuğlu görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirtti.

 Muhabir