Konyaspor'da Tunahan'da mutlu sona ulaştı!

Konyaspor, Fortuna Sittard'ın sağ kanat-forvet oyuncusu Tunahan Taşçı transferinde mutlu sona ulaştı. 22 yaşındaki futbolcu 1-2 gün içerisinde Konya'ya gelecek ve bir takım testlerden geçecek. Tunahan ilk defa Hollanda dışına çıkacak. Oyuncudan beklentiler yüksek.
Konyaspor'da Tunahan'da mutlu sona ulaştı!

Tunahan, Türkiye'ye geliyor. Konyaspor, Fortuna Sittard'ın sağ kanat-forvet oyuncusu Tunahan Taşçı transferinde mutlu sona ulaştı. Oyuncu 1-2 gün içerisinde Konya'ya gelecek ve bir takım testlerden geçecek. Eğer takvim ayarlanması durumunda imzalar sonrasında Kayseri kampına geçecek uygun olmaması durumunda ise Konyaspor'un Slovenya kampında Tunahan takıma dahil olacağı belirtildi.

tunahan.jpg

TUNAHAN TAŞÇI KİMDİR?

Tunahan geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde 23 maçta görev aldı. Futbola doğduğu ülke Hollanda'nın Union altyapısında başlayan Tunahan Taşçı daha sonra Nec, Ajax ve Fortuna Sittard'ın altyapısında forma giydi. Tunahan, son olarak Maastricht'te 26 maça çıktı ve 6 gol, 3 asist yaptı. Yönetim oyuncunun Türk pasaportu bulundurmasının yanında potansiyeline inandığı için transferi gerçekleştirdiği kaydedildi.

 Muhabir