Konyaspor'da transfer politikasındaki değişim!

Transferlerde aidiyet mesajı. 2023-2024 sezonunda birinci ve ikinci transfer dönemlerinde 17 futbolcu transfer eden ve 16 futbolcu ile yollarını ayıran Konyaspor, gelecek sezon itibariyle bu değişime izin vermek istemiyor.
Konyaspor'da transfer politikasındaki değişim!

2023-2024 sezonunda birinci ve ikinci transfer dönemlerinde 17 futbolcu transfer eden ve 16 futbolcu ile yollarını ayıran Konyaspor, gelecek sezon itibariyle bu değişime izin vermek istemiyor. Başkan Ömer Korkmaz ve kurmaylar futbolcuların takıma ve şehre aidiyet duymasını planlıyor. Buna göre sözleşmesi +1 yıl uzatılan Steven NZonzi hariç tüm transferler en az 2 yıllık anlaşmaya imza atıyor.

calusic.jpg

İŞTE MUKAVELELER

Anadolu Kartalı'nda ilk transfer Josic Calusic 2, Ufuk Akyol 2 ve Yusuf Erdoğan 2 yıllık mukavaleye el sıkıştı. Prensipte anlaşılan ve cuma-cumartesi günü Konya'da olması beklenen Pedrinho 3, 10 Temmuz'da Konya'da olacak Melih İbrahimoğlu'nun yine 3 yıllık anlaşma yapması bekleniyor. Yönetim kiralama formülü yerine şu dakikaya kadar uzun soluklu kontrat yaptı ve futbolculara güven verdi.

ufuk-akyol.jpg

yusuf.jpg

 Muhabir
Etiketler :