Konyaspor'da "sağ" operasyon!

Konyaspor'da sağ bek arayışları devam ederken, Kerem Kalafat'tan sonra Beşiktaşlı Onur Bulut'un ismi de doğrulanmadı. Anadolu Kartalı boşta kalan bu pozisyon için 1 yabancı, 1 yerli futbolcu transfer etmek için düğmeye bastığı öğrenildi.
Konyaspor'da "sağ" operasyon!

Konyaspor'da sağ bek arayışı devam ediyor. Keram Kalafat'tan sonra yeşil beyazlılar için Beşiktaşlı Onur Bulut'un ismi transfer gündeminde geçti. Siyah beyazlılarla sözleşmesi devam eden Onur Bulut, Anadolu Kartalı'nın gündeminde bulunmuyor. Van Bronckhorst'un isteği üzerine Beşiktaş'ta tüm futbolcular kampta toplanacak ve oyuncularla ilgili son kararı Hollandalı Hoca verecek.Yeşil beyazlıların gündemi ise başka.

sag.png

2 FUTBOLCU GELECEK

Yeşil beyazlılar sağ bek için 2 oyunu transfer etmek istiyor. Elde edilen bilgilere göre 1 yabancı, 1 de rotasyona girecek Türk futbolcu transferi gündemde. Uğurcan Yazğılı bu denklemde bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi yenilenen Uğurcan hem savunma hem de duruma göre 6 numarada kullanılacak. Konyaspor'da yönetim sağ bek transferi için kısa zamanda çalışmalarını hızlandıracak.

 Muhabir
Etiketler :