Konyaspor'da planlanan transfer bölgeleri!

Transfer çalışmaları devam ediyor. Konyaspor'da Steven NZonzi'nin sürpriz ayrılığı sonrasında transfer planlamasına güncelleme yapılacak. Anadolu Kartalı orta saha için 6 numara, 8 numara ve 10 numara transferleri için gaza bastı.
Konyaspor'da planlanan transfer bölgeleri!

Gelecek sezon hazırlıklarını Erciyes Kampı'nda gerçekleştiren Konyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Steven NZonzi'nin sürpriz ayrılığı sonrasında transfer planlamasına güncelleme yapılacak. Anadolu Kartalı orta saha için 6 numara, 8 numara ve 10 numara transferleri için gaza bastı. Kanatlarda ise ayrılık yaşanmaması durumunda bir oyuncu takviyesi düşünülmüyor.

foto.jpg

PLANLANAN BÖLGELER

Konyaspor'da Ahmet Oğuz ve Cebrail Karayel'in ayrılıkları sonrasında tamamen boş kalan sağ bek için 1 yerli, 1 yabancı futbolcu transfer etmeyi planlıyor. Forvet transfer çalışmaları da devam eden Konyaspor'da en az 1 santrafor alınması gündemde. Ali Çamdalı forvet konusunda oyuncularının performanslarını gözlemleyecek. Emrehan ve Sambou için teklif gelmesi durumunda değerlendirilecek

 Muhabir