Konyaspor'da Paz'a bu yüzden teşekkür edilmedi!

Paz ile ilgilidir söylemler netleşti. Konyaspor'da önceki hafta sözleşmesi biten 9 oyuncuya resmi siteden tek tek teşekkür edildi ve taraftar paylaşımları memnuniyetle karşıladı. Ancak Bruno Paz ile yollar ayrılmasına karşın kulüpten bildirim gelmemesi merak uyandırdı.
Konyaspor'da Paz'a bu yüzden teşekkür edilmedi!

Konyaspor'da önceki hafta sözleşmesi biten 9 oyuncuya resmi siteden tek tek teşekkür edildi ve taraftar paylaşımları memnuniyetle karşıladı. Ancak Bruno Paz ile yollar ayrılmasına karşın kulüpten bildirim gelmemesi merak uyandırdı. Anadolu Kartalı'nın Başkanı Ömer Korkmaz, basınla yaptığı toplantıda Angolalı oyuncuyla ilgili ayrılık sürecini paylaştı.

paz.jpg

Başkan Korkmaz şunları söyledi:

"PARASININ HEPSİNİ İSTEDİ"

"Bruno Paz’ı 1,5 ay önce gönderdik ve sözleşmesini feshettik. Kendisi ile konuştuk. Maaşının geri kalanından yüzde 40 indirim yap, seni gönderelim git bir kulüpte oyna dedik.O da benim paramın tamamını öderseniz giderim dedi.

korkmaz.jpeg​​​​​​​

Biz de parasının tamamını ödeyeceksek burada dursun dedik. Bunu yapacağımızı söylemiştik. Giderken 5 bin Euro indirim yaptı 1 ay önce gitme hakkı verdik"

 Muhabir