Konyaspor'da NZonzi'den kritik cevap bekleniyor!

Anadolu Kartalı cevap bekliyor. Sözleşmesi biten 10 oyuncu ile yollarını ayıran yeşil beyazlılarda yalnızca Steven NZonzi'ye kalması için teklifte bulunulmuştu. Yönetim, futbolcudan gelecek cevaba göre transfer planını güncelleyecek.
Konyaspor'da NZonzi'den kritik cevap bekleniyor!

Konyaspor sezon sonunda iç transferde görüştüğü tek futbolcu olan Steven NZonzi'den cevap bekliyor. Sözleşmesi biten 10 oyuncu ile yollarını ayıran Anadolu Kartalı'nda yalnızca Fransız orta sahaya teklifte bulunulmuştu. Sözleşmesi bittikten sonra tatiline devam eden NZonzi, yönetimin cevabına net bir cevap vermedi. Yönetim, 35 yaşındaki oyuncudan bu hafta içerisinde net bir cevap vermesini bekliyor.

steven.jpg

4 GOL ATTI

Orta sahada Soner Dikmen'in ayrılığı sonrasında Ufuk Akyol transferini gerçekleştiren yeşil beyazlılar, NZonzi'den gelecek cevaba göre planlarını güncelleyecek. Steven NZonzi'ye +1 yıl sözleşme teklif edildi. Konyaspor ile 36 maça çıkan Fransız oyuncu 4 gol katkısında bulundu. NZonzi, kariyerinde maç başına oranla en parlak dönemlerinden bir tanesini yaşadı. Anadolu Kartalı'nda 2.555 dakika oynadı.

 Muhabir
Etiketler :